Miśkołajki 2016 – NIEDZIELA, 4. grudnia

 

11:00-13:00 – Niedzielny brunch (Beer House);

  • ul. Floriańska 43;
  • Cena 25 PLN, napoje dodatkowo płatne;
  • Menu(do wyboru zupa i danie główne):
    • Zupy:
  • Rosół ziołowo-drobiowy z makaronem
  • Włoskie minestrone;
    • Danie główne:
  • Placek po węgiersku – ogromny placek ziemniaczany serwowany z gulaszem wieprzowym z różnymi odmianami papryki, cebulą, pieczarkami serwowany z kleksem kwaśnej śmietany oraz kiszonymi ogórkami;
  • Kotlet de volaille z masełkiem i koperkiem serwowany z puree ziemniaczanym ze szklistą cebulką oraz surówką colleslaw;
  • Grillowany schab zapiekany z pieczarkami, boczkiem i wędzonym serem serwowany z ziemniaczkami z pieca oraz mini sałatką z domowym winegret;

 

Dodaj komentarz

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.